Na Trofeju Smederevske tvrđave učestvovalo bezmalo 700 atletičara

SMEDEREVO, 18. septembar 2023 – Juče je održan tradicionalni atletski miting Trofej Smederevske tvrđave. Ovo takmičenje, u organizaciji Atletskog kluba Smederevo i grada Smedereva, već treću godinu za redom nosi titulu najmasovnijeg atletskog nadmetanja u Srbiji. Ovoga puta učestvovalo je tačno 699 atletičara različitih uzrasta.

Takmičili su se svi, od polaznika atletskih škola i klubova iz raznih krajeva Srbije, u kategorijama A, B i C, pa do seniora, u svim atletskim disciplinama, a zahvaljujući učešću takmičara AK Bijeljina iz BiH Trofej je imao i međunarodni karakter.

Najveći uspeh i najveći broj osvojenih pehara i medalja imali su atletski klubovi Partizan, Trijumf kids i domaćin AK Smederevo.

Organizator, AK Smederevo, omogućio je elektronsko merenje,  što je značilo da će se svi rezultati vrednovati i biti priznati na evropskom nivou.

Dečiji osmesi, sreća i veliko zadovoljstvo svih prisutnih koji su inače zaštitni znak našeg takmičenja daju nam podstrek da iduće godine budemo još bolji u organizaciji i dodeli nagrada, kažu iz Atletskog kluba Smederevo.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!